º

diumenge, 12 d’abril de 2015

Bingo de lletres

Hola a tots!


Avui vull compartir amb vosaltres una adaptació del Bingo que tots coneixem però utilitzant lletres. Penso que és un bon recurs per a treballar l'abecedari d'una manera més engrescadora i divertida.

Per tal de dur a terme aquest joc distribuiria els alumnes en petits grups de 4 a 6 nens i nenes. Cada grup té un pot amb totes les lletres de l’abecedari i cada alumne té una casella amb sis lletres diverses. El joc consisteix en què cada cop un nen o nena del grup agafa una lletra de dins el pot, la diu en veu alta i l’ensenya als seus companys. Tot seguit, si un dels alumnes té aquella lletra hi posa algun objecte petit o hi fa una creueta per saber que ja la té complerta. El nen o nena que acabi primer d’omplir totes les caselles és el guanyador.Enllaç joc del Bingo

Si es volgués complicar una mica el joc es podria demanar a cada alumne que al treure una lletra del pot pensés una paraula que comencés per la respectiva lletra.Espero que us pugui ser útil la resposta! Si us animeu i penseu altres variants no dubteu en compartir-ho!

A reveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada